2016. június 4., szombat

CH *Triology és EXO vs. BTS (Ma Lady)

Előszó

Nagy valószínűséggel mondhatom, hogy a CH Triology jelző sok emberben kérdést vet fel.
Ez a Triology, igazából egy "Septology" lesz, de azért valljuk be a Triology mégiscsak emberi fülnek tetszőbben hangzik. Természetesen tudom, hogy ez így nincs rendben, de nem tudom három történetben megoldani a hét történetet.
Első sorban mielőtt még belevágnék a közepébe szeretném hangsúlyozni, hogy tudatában vagyok írói hiányosságaimnak és elnézést kérek az esetleges mondat összetételi avagy helyesírási hibákért. Ez mind a magyarra, mind az angolra értendő az EXO vs. BTS (Ma Lady)-ben, sőt megelőlegezve a többi történetemre is.  Köszönetem annak, aki esetleg már elolvasta az előbb említett irományom.



CH "Septology"

Az EXO vs. BTS ( Ma Lady) sztorija eredetileg egyedülinek indult, de írás közben minden egyes fejezettel módosultak az események. S végül tekintettel arra, hogy Kim NamJoon a való életben is egy Converse buzi valahogy a BTS Verzió után támadt egy ötletem. Ezel a sztorival már összeolvadt a srác szenvedélye, de a csapat verziója alapján késztetést éreztem, hogy ebből egy egész csapatra valónyit alkossak. A CH Septology ötlete ekkor vette kezdetét. A történetek alapjai már megszülettek fejemben, de nagy valószínűséggel még megannyi változás fog beállni náluk. Ezek hosszúsága kérdéses. Meglehet, hogy szimplán egy-egy One Shot lesz, de az is megeshet, hogy kikerekedik belőlük egy-egy egész  story-line. Várjátok jöttöm velük, vagy ne. Ahogy jól esik.

Converse High Septology Coming Soon.




U.I:Azt hiszem nem lövöm le a poént azzal, ha megemlítem, hogy mivel sok izgalmas száll van a Evs.B(ML)-ben, így megeshet, hogy várható lesz pár Extra.
Emellett számíthattok még jó pár kisebb szösszenetre is.
Hamarosan jelentkezem.
- D.P





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése