2016. április 23., szombat

EXO vs. BTS (Ma lady) 3.fejezet

Az exos fiúk miután nagy nehezen kiderítették, hogy az idegösszeomlás mögött biza egy fiú áll, elengedték legféltettebb lányukat. Kiben akkor tudatosodott, hogy biza megint elkésett és most nem az elromlott órája miatt. Amilyen gyorsan csak tudott felpattant a hozzá legközelebb eső járműre és már hajtott is. A jármű egy bicikli volt amivel csak úgy szelte az utat. Igen ám, csak éppen megállni nem tudott. Suhant a domboldalon le és előre, míg közel nem került a fotózás helyszínéhez. Mikor már hacsak távolról is, de meglátta NamJoon alakját megpróbált fékezni. Nem elég, hogy ezzel semmit sem ért, de elgurult közvetlen a fotózás és NamJoon mellett hiper sebességgel, majd egy fa tetején landolt. A fiú a fához sietett miközben a stáb is a fán fenn akadt jövevényt bámulta.
-Ez aztán a belépő, drága. De megint elkéstél. Persze a látvány kárpótol valamennyire. - jött arcára az a tipikus vigyora amit már Yi annyira megszokhatott.
-Örülök, hogy élvezed, de nem szednél inkább le? - nyökögött egy ágról félig lógva.
-Ha leugrassz elkaplak. - a lány hezitált. -Na gyere már. Mérges lesz rám a menedzser hyung, ha nem sietsz. Azt ugye nem szeretnéd? - csak kimondta és máris karjaiban tudhatta.
-Túl egyszerű vagy. - nevetett.
-Shut up. - durcázott be karjaiban Yi.
-Hmm.. - lepődött meg Nam a hirtelen kikelésen, de egyáltalán nem negatív értelemben. - Azt hiszem folytatnunk kéne a fotózást.
-NamJoon, milyen aranyosak vagytok a barátnőddel. Aish egy-két plusz képbe még nem halunk bele. - fanolt a fotográfus és kezdett el képeket készíteni a kis "szerelmespárról".
-Oppaaaa... - nyavajgott Yi, Nam nyakába fúrva fejét.
-Ohh és egyre édesebb. Több ilyet. - lelkendezett a fotós. Nam nem csinált semmit, csak elkezdte Yi hajából kiszedni a faleveleket. Yi agya pedig közben kezdett magához térni.
-Hé, én.. - pattant volna ki Nam karjaiból, hogy a fotósnak kezdjen papolni arról, hogy ők biza nem egy pár és ő nem más, mint az EXO menedzsere, szóval nem kezd idolokkal, de mielőtt ezt megtehette volna, a szörny felé nézett vágyakozón, és megszólalt.
-Olyan édes vagy, amikor nem akarod annyira a menedzser szerepet játszani. - ez eltalálta a lányt. Nem tudott rá mit mondani. Vissza bújt Nam nyakába és csendben próbált nem megszűnni létezni.
-Akkor a fotózás után eljössz velem valahova? - hallatszódott a gyengéd kérdés, Yi csak bólintott egyet, nem mutatva zavarban lévő arcát. Nem akarta, hogy bárki meglássa amikor zavarban van. Úgy vélte egy érzelem ilyesfajta kimutatása lealacsonyít. Eredetileg a kérdésre nem is szeretett volna igennel válaszolni. Sőt egyenesen tiltakozott ellene, de nem volt képes rá, hogy nemet mondjon válaszként.
-Folytatnunk kéne a fotózást, mert így sose lesz vége. - érintette meg óvatosan és tolta el a szörny.
-Igaz. Elnézést kérek, hogy húzom mindenki idejét. - hajolt meg az egész stáb előtt.
-Oh semmi baj kis hölgy. Nagyon örülünk, hogy NamJoon barátnője is jelen van. Mióta idol még sose fordult meg nála nő. - mesélte a fényképész.
-DaeSong!! - szólt rá RapMon zavartan. -Igenis volt barátnőm azóta, az más, hogyha te nem láttad.
-Én nem dicsekednék a volt barátnőmmel a jelenlegi előtt, fiam. - nézett Yi felé. RapMon elszégyellte magát.
-Uram. Maga félre érti. Én az EXO menedzsere vagyok. Mi csupán egy közös munka miatt vagyunk együtt. Nem vagyok NamJoon barátnője.
-Nem? És az Oppa, meg a közvetlenségük? - vonta kérdőre.
-Az csak véletlen elszólás volt és minden csapattaggal közvetlen vagyok. Hisz lehet, hogy menedzser vagyok, de elég fiatal. - nevetett zavartan.
-Na és a piros cipői? - pillantott lábára.
-Mi van velük? - értetlenkedett a lány.
-Értem. Hát akkor bocsánat. - engedte el a témát egy sokat sejtő pillantással.
A fotózás végeztével mindenki összepakolt és indulni készült.
-Viszlát Sung YiJoon. - emelte ki nevét a fotóművész. Már sötétedett mikorra végre elindulhattak.
-Hova is megyünk? - érdeklődött Yi.
-Majd megtudod. Mivel már besötétedett sok helyre nem mehetünk. Ha majd több időnk lesz akkor jobbat találok ki, de addig remélem nem bánod, hogyha moziba viszlek. - sétált hátrafelé Yi reakcióit figyelve boldogan.
-És milyen filmre?
-Igazából az én kedvenceim a művészfilmek, de nem szeretnélek fárasztani velük, így...
-NamJoon, ha te azokat szereted akkor nézzük azt. - a mondatot se engedte befejezni a fiúnak.
-De.. Nem szeretnél inkább valami romantikus vagy horror/thriller filmet?
-Nem. Nézzük azt amit szeretnél. - tartott ki megingathatatlanul. - Vagy tán csak nem arra vársz, hogy azt mondjam de? - fogta meg.
***
A moziba érve realizálták, hogy az egyetlen művészfilm amit vetítenek abban az időpontban a Ken Park. Ami bár több országban tiltólistás, itt mégis engedélyezett.
-Akkor azt hiszem maradunk a Kopogószellemnél vagy a... - kezdte sorolni a fennmaradó filmcímeket a szörny.
-De miért nem ezt nézzük? Ez művészfilm, nem? - elemezgette a filmlistát Yi.
-Mivel ez a film nem neked való és nem szeretnék kárt tenni a lelki világodban egy ehhez hasonló művészfilmmel. - indokolta.
-Hé. Láttam már nem egy művészfilmet. Szeretem őket. Miattam igazán ne mondj le róla. Akkor vegyük meg azokat a jegyeket, gyere. - indult a jegypulthoz. A fiú követte.
-Jó napot. Két jegyet szeretnénk a Ke... - a lány mondatát se tudta befejezni, mert RapMon közbe ordított feldúltan.
-Én nem akarom, hogy ilyen mértékű erotikát nézz velem! - kelt ki magából. Az összes körülöttük lévő személy őket bámulta. Azonnal elhagyták a mozit. NamJoon kiborult magára, hogy ilyen helyzetbe hozta a lányt. Amint kiviharzott a moziból hülyét kapva ordította el magát.
-Én egy igazi marha vagyok! - kiáltotta a sötét üres utcán, mire a lány adott neki egy kokit.
-Idiot.
-Tessék?! - lepődött meg.
-You're cute. A gawky cute boy. - csúszott ki öntudatlanul is Yi száján. Ezt hallgatva RapMon közeledni kezdett felé. Megfogta kezeit és szemébe nézett.
-Lehetne, hogy ezt elfelejtsük? - kérdezte kínosan vakarva tarkóját.
-Hogy majdnem megnéztünk együtt egy erőszakos erotikus drámát? - nevetett fel a lány. - Neem. Ezt mindenkinek el kell újságolnom. Főleg a fiúknak otthon. - gúnyolódott viccesen.
-Na nekik aztán főleg ne, mert akkor tényleg kezdetét venné az EXO vs. BTS harc. - nevetett zavarában.
Beszélgetésük közben sétálni indultak a sötét, de mégis kellemes hűvös éjszakában.
-Mondd.. tényleg, úgy gondolod, hogy mi csak azért lógunk együtt, mert a BTSnek meg az EXOnak közös koncertje van és semmi másért? - törte meg a csendet a szörny.
-Hát nem így van? - tudatában volt, hogy ez nem teljesen igaz, de félt, így még miközben kérdését feltette is az ment fejében. "Kérlek, mond, hogy de." A fiú azonban nem válaszolt egy jó ideig nem is szólt semmit.
-neoui keonbeoseuhaie kkjhyeossna bwa  byeol su eopsna bwa naneun wo~ - énekelte Nam, mire Yi is tudatlanul dúdolni kezdte a dallamot. -Who do you love? ~ - énekelte a dalszöveg után.
-conperv ~ - hallattszódott el a válasz Yi szájából, míg nem volt tudatánál. - I love the conpervjoon.
-Ennyit akartam tudni. - csókolta szájon a még mindig öntudatlan YiJoont. Ekkor realizálta csak a lány igazán a helyzetet és tért magához. Nam elvált ajkaitól, ő pedig egy jókorát lesózott neki majd futásnak eredt. Egészen hazáig rohant. Berontott a lakásba ahol a fiúk épp a televízió előtt gubbasztottak. Sírva rogyott össze a szőnyegen előttük.
-Mi történt Joonie? - pattant oda az összes fiú egyszerre.
-I said to him... I said... Why?? - zokogott.
-Szóval azzal a bizonyossal voltál, drágám? - simogatta meg hátát SuHo.
-I said to him.. - szipogott össze vissza miközben a fiúk felváltva ölelgették.
-YiJoon. What did you say to him? - tette fel a kérdést BaekHyun.
-Bakkieee... - borult az énekes karjaiba, közben fülébe súgta "he kissed me".
-Mi van??!! - háborodott fel.
-Mi történt? Mond már Baek-ssi. - sürgette Dyo.
-RapMon megcsókolta. - döbbentette le az egész csapatot a hír.
Az EXO vs. BTS háború vajon kezdetét veszi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése