2016. április 23., szombat

EXO vs. BTS (Ma Lady) 4.fejezet

Péntek reggel 6 órakkor Yi kisírt szemekkel ébredezett ágyában. Remélte, hogy a tegnapi napot csak álmodta, de miután kitisztult látása és az EXO teljes felállása ott feküdt szobájában rá vigyázva be kellett látnia, hogy a tegnap bizony a valóság.
-Fiúk, ébredjetek. Mennünk kell dolgozni. - rugdosta oldalba a földön szundikáló fiait.
-Joonie, ma nem megyünk. Ma rád vigyázunk. Itt maradunk veled. - fonta körül lábát karjaival és aludt ott tovább SuHo.
-A francokat. Bementek, velem egyetemben. Gyerünk. Ne kelljen kétszer mondanom. - kezdte el felrángatni őket a földről.
-Ahh, ne legyél már ilyen. Neked lelki problémáid vannak. Ráadásul nő nemű vagy. Engedd, hadd vigasztaljanak a bácsik. - karolta át fáradtan a maknae majd hanyatt esve.
-Nem szeretnéd, hogy inkább én vigasztaljalak téged, miután kiheréltelek, Hunnie? - ijesztette be.
-Oké skacok. Jobb ha engedelmeskedünk, mert én tényleg elhiszem, hogy megtenné. - kapta fel cuccait és kirohant.
-Utána, liba sorba. - parancsolt rájuk. Az utolsó ki a szobában maradt a leader volt. Ő még hátra fordult váltani egy szót a menedzserrel mielőtt futásnak eredt.
-Ugye tudod, hogy nem kell erősnek láttatnod magad? - aggodalmaskodott.
-Oppa én értékelem, hogy aggódsz, de rendben leszek. Kiiktatom az érzéseimet. Menni fog. - biztosította.
-Te is tudod, hogy nem kell ezt tenned. Miattunk sem és magad miatt sem. Nekünk teljesen rendben van az is, ha legalább valaki iránt kimutatod az érzéseid. Attól még ugyan úgy tisztelnének a fiúk, hidd el. És én is. Hisz tudom milyen erős vagy. Már csak tudom. Én hallgattalak meg akkor is. Emlékszel?
-Igen. Sajnálom, hogy ahogy idekerültem a nyakadba zúdultam, de akkor még túlságosan gyerek voltam és nem tudtam feldolgozni a dolgot.Köszönöm amit eddig tettél értem. - mosolygott az idősebbre. - De te is tudod, hogy akkoriban megesküdtem, hogy ti lesztek az elsők és nem fogok egyetlen idolba se beleszeretni. Nem szeghetem meg.
-Olyan kis hülye vagy. - borzolta össze haját. - Menjünk. - karolta át és indult el az egész csapat a kiadóhoz. Nyugalmas napot zártak pénteken és egész hétvégén. Ezzel a gyakorló hét lezárult és a következő hét elejétől elkezdődnek a közös gyakorlások a Bangtan Boysal. Ami mindenkiben elég vegyes érzéseket keltett a történtek tudatában. A fiúk egész vasárnap estig nagyban YiJoonra vigyáztak, de tudták ha eljön a holnap erre nem biztos, hogy minden pillanatban képesek lesznek. Aggódtak menedzserük állapota miatt, ki bár már egészen normálisnak tűnt, fene tudja mi lesz, ha újra a szörny közelébe kerül. Rengeteg kétséggel magukban indultak el hétfő reggel a BigHit Ent. felé. A fiúk talán még jobban is aggódtak a találkozó miatt, mint maga YiJoon. Pontban 8.20kor a két csapat egymással szemezett a BTS próbatermében.
-Nos, fiúk. Mind tudjuk miért vagyunk itt. Remélem, hogy a közös munkátok nagyon jól fog sikerülni. Bízom bennetek. Sok sikert. Kérlek békességben próbáljatok meg együtt működni. Ha valamire szükségetek van akkor a Bangtan menedzsernim irodájában megtaláltok, aki ma éppen fogalmam sincs hová ment, de tudatta, hogy ezen a napon nem tud jelen lenni velünk. Köszönöm. Hwaiting. - hajolt meg beszéde végén Yi és kifelé indult. Nam utána kiáltott, de pár exo tag útját állta.
-Tudjuk mit tettél. Nem szép ám kihasználni az alkalmat. - állta körül ChanYeol, SeHun és JongIn.
-Most mégis miről megy a szócséplés pontosan? - bámult értetlenül a három pattogó kutyára.
A próba elég nehézkesen indult, a nézeteltérések viszont egyre csak nőttek. Nem csupán Nam, hanem mindenki más között is. JoonMyun karon ragadta a leadert és az egyik sarokba húzta.
-Nam.. mind tudjuk mi történt Csütörtökön. - jelentette a tényt.
-De az.. - kezdett volna magyarázkodni, de SuHo nem hagyta.
-Szükségtelen magyarázkodnod. Tudom, de ők attól még ugyan úgy ki akarják majd taposni a beled, ha a közelébe mész. Ő pedig látni sem akar. Azonban én esélyt adok neked, hogy beszélhess vele.
SuHo előállt egy tervvel amivel elterelheti tagjai figyelmét, míg a szörny kisurranhat Yihez. Hogy miért? Mert ő szeretné, ha YiJoon boldog lenne és tudja, hogy ez csak így lehet. Akkor is ha a lány minden porcikájával tiltakozik. Ez a lány akár a húga. Boldognak szeretné látni egy fiúval aki szereti. NamJoon pedig megérzése szerint egy ilyen fiú. Terve sikeresen zárult, így Nam titokban kisurranhatott a próbateremből amilyen gyorsan csak tudott. Yi éppen a folyosón sétált mikor észrevette.
-YiJoon! - kiáltott utána. A lány erre lefagyott és egy pillanatra földbegyökerezett a lába, de míg a fiú odaért hozzá megpróbálta összeszedni magát.
-Nem akarsz látni többé? - tette fel kérdését az érzéstelen arcú lányt pásztázva.
-Nem. - Yi próbált olyan érzéstelen lenni amennyire csak tudott.
-Oh. - hajtotta le fejét. - Utálsz engem?
-Nem. - állt meg a folyosó végén elhelyezkedő automata előtt.
-Tudod.. rájöttem a válaszra időközben. - hajolt közel a lány arcához végighúzva orrát arcán.
-Mégis milyen válaszra? - dobálta be a pénzt teljes nyugodtsággal.
-Hogy mikor beszélsz angolul. - a lány alig észrevehetően megremegett, de tartotta magát.
-Tudod mit szeretek benned a legjobban? - csapott óvatosan az automatára közre fogva a lányt, ezzel csapdába zárva. Yinek muszáj volt a fiú felé fordulnia és szembenéznie vele. Nyelt egyet és azon ügyeskedett össze ne essen ott helyben.
-I'm converse pervert, so call me conperv. ~  Túl egyszerű vagy az édes kis piros cipőidben. Elsőre megfogtál velük, mikor kint találkoztunk a kiadó előtt múlt Kedden. És ha nem tévedek akkor beszélsz angolul, ha arról van szó akibe beleestél. Hm? - a lány csak elfordította fejét elpirultan.
-Szeretem, ha látom mit érzel odabent. - bámulta a számára édes látványt nyújtó nőstényt mosollyal arcán.
-Shut up. - csúszott ki száján zavarában. Utálta, ha az emberek látták mit is érez, főképpen ha egy fiúról van szó.
-Mond szépen Saranghae Oppa. - tanítgatta.
-No. I won't. - rázta fejét.
-Megcsókolhatlak? - próbálkozott be.
-No.- tiltakozott tovább.
-Miért vagy ennyire elutasító? Ne mond, hogy nem érzel irántam semmit.
-NamJooonn Hyungggg. - hallatszott a kiáltás át a folyosón a próbateremből. Kookie ordítozott torkaszakadtából hyungja után.
-Most mennem kell. De nem adlak fel, úgy vigyázz. - figyelmeztette, s elrohant a terem felé. Yi azonnal összerogyott a folyosón és a lelke kis darabjait próbálta összeszedegetni.
A szünet eljöttével az exo fiúk beözönlöttek a menedzseri irodába, teljes uralmuk alá véve azt. Szinte party hangulat volt egészen a végéig. A fiúk mindenképp rá akarták venni Yit, hogy megnézze mit alkottak. Végül belement. A tagok kíséretével SuHoval vonult be a terembe és leült a kispadra. Figyelmesen bámulta fiai munkáját, vagy legalábbis minden erejével azon volt, hogy ne RapMon bénázásával legyen elfoglalva. Tisztában volt vele eddig is, hogy a srác, hogy úgy mondjuk saját stílusba nyomja, de, hogy ennyire, azt sose hitte volna. Mihelyst befejezték az első jelentősebb táncot mind a lány köré özönlöttek, hogy véleményét meghallgassák.
-Ez egészen jó lett. HoSeok igazán köszönjük, hogy a koreográfiában annyit segédkeztél már most is. Bár egyesek mozgásán még van mit javítani. - nézett NamJoon felé. - De szerintem jó lesz. Oh és Oppa, jelentem szépen fejlődsz. Büszke vagyok rád.
-Igyekszem. - vakarta meg tarkóját zavarában SuHo.
-Noonaaaaa... megünnepelhetnénk, hogy ügyesek voltunnkk?? - pattogott JungKook. - Kedvem támadt egy kis pizzához és többen jobb lenne. - légysziii. - nézett kiskutya szemekkel.
-Nem tartom jó ötletnek hét elején a pizza evést. Hízlal is és csak ellustultok tőle. - vonakodott.
-Naaa legyen szíved. Nézd azokat a szemeket. - csatlakozott Jungkookhoz Sehun.
-Joonie, bár én sem támogatom teljes mértékben a dolgot, de legalább jobban összeszoknánk az együtt evéstől, nem? Közös program. - adta meg magát JoonMyun is.
-Rendben. De ne egyetek sokat. - parancsolt rájuk.
A rendelés 3 óriás pizzára szólt. Yi sokallta az adagot, de a fiúk hajthatatlanok voltak. Kiültek a kiadó melletti kis parkba a három teli pizzás dobozzal és zabálni kezdtek. Az egész park Jin "Hmm"-jeitől hangzott.
-Hogy a fenébe tudtok ennyi pizzát bezabálni? - csodálkozott Yi. - Oppa megfelezed ezt velem? - kérlelte a exo leadert. 
-Most szerénykedsz, édes? Nem te voltál aki még evő versenyt is nyert? - nevetett fel.
-Az már rég volt. Ne is emlékeztess rá. - szorította össze szemeit.
-Te és a versenyevés? - csodálkoztak el a BTS tagok.
-Ühm. - bólintott. - Még Kanadában. Igazából nem akartam versenyezni, csak Kris miatt volt. Olyan kis béna srác volt. Hát megmutattam neki. - nevetett fel visszaemlékezve a régi szép időkre mégis kis fájdalommal hangjában.
-Kris? - értetlenkedtek Jiminék.
-A Lady gyerekkori barátja volt univerznek. Aztán összejöttek, mi? - csengett Nam hangja kicsit bántón.
-Ti együtt voltatok? - fordult hátra ChanYeol döbbenten a többi taggal együtt.
-Öhm.. - kezdte el a földet bámulni.
-Ti se tudtátok? - lepődött meg ChimChim.
-Nem. Úgy tudtuk, csak nagyon közeli barátok voltak, de hogy együtt lettek volna arról mi nem tudtunk. - sokkolódott le mindenki. -Viszont így már érthető minden. - gondolt bele ChanYeol.
-Mire gondolsz? - kérdezett rá TaeHyung.
-Mikor Kris elment még kommunikáltunk vele utána. Kilépésére úgy egy olyan fél évre hallottuk, hogy végre jól érzi magát, hogy kiadhatja saját számait ráadásul egy lányt is kapott a szerencséje mellé. Ő az akinek tudata a lelket tartotta benne. Ez volt YiJoon. Csak úgy lelkendezett nekünk a barátnője miatt. Egy ideig. Aztán ez alább hagyott. Erre rá nagyjából egy évre jött hozzánk ez a gyönyörű hölgy, hogy felhozzon minket az összeomlásból. Miközben ő omlott össze. Nem tudtuk mi lehet a baja azt sem tudtuk miért is jöhetett ide ennyire fiatalon, de gondolom van köze hozzá Krisnek. - magyarázott ChanYeol.
-Kris jó srác, de a szerelemben nem egy gentleman. Mindig is elismertem vezetési készségei miatt magam mellett, de, hogy összetörte ennek az édes lánynak a szívét azt nehezen tudom megbocsájtani. Lelkendezett egy lány miatt. Persze, de az nem a mi YiJoonunk volt, hanem egy teljesen másik lány. Majd a lány szakított vele. Eközben jött Seoulba ő. Kiskoruk óta ismerték egymást és Yi szerelmes volt YiFanba, ő ezt kihasználva el is fogadta őt barátnőjéül, de nem bírta sokáig. A mi lányunk elég erős személyiség, megingathatatlan és határozott, de nem volt ám mindig teljesen ilyen. Régen voltak érzelmei, bár már akkor is magában hordozta személyisége domináns oldalát. YiFan pedig ezt nem bírta. Bármilyen jóban is voltak régen, nem bírta elviselni a drágát, de emiatt még nem vetett véget a kapcsolatnak. Mikor már fél éve jártak YiFan elérkezettnek látta az időt és rá akarta venni Yit, hogy khm háljon vele, de ő nem szándékozott ezt megtenni. Igazából szerelemből sosem szerette Yit, maximum testvérileg, de gondolta ha már mást nem tehet legalább így legyen már egy kis értelme annak, hogy ott van neki. Végül mikor Yi úgy határozott, hogy a mi kiadónkhoz jön, mert nem szeretné, hogy a csapatunkban még tovább súlyosbodjanak az ügyek YiFan szakított vele. Felvilágosítva őt mindenről. Azt mondta mikor még Kanadában voltak érzett iránta valamit, de miután ide jött ráébredt, hogy semmi olyanról nincs szó. Ezért is van YiJoonnak az az angolos problémája. Kris behatására lett ilyen. - mesélte el az egész történetet JoonMyun, az egyetlen aki Yin kívül ismerte a sztorit. Mindannyian csendben ültek maguk elé bámulva a semmibe. Egyedül Yi volt az kinek megeredtek könnyei.
-Miért kellett ezt, Oppa? - tekintett megbántottan SuHo felé, felállt és elrohant, Nam pedig utána.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése