2016. december 9., péntek

Converse High Septology - Purple Chim Version

Tipikus Szombat reggel az edzőteremben. A terem félhomályban az apró rácsos ablakok miatt amin csak korlátozott mértékben szűrődik be fény az alaksori helyre. A tér egész területén boxzsákok sokasága sorakozik és minden ami csak hozzá kapcsolódhat. A bejárattól jobbra található a ring amit jelen pillanatban senki sem vett birtokba ami ritka eset. Általában a nap 24 órájában ott püfölik egymást a perfekcióra törekvő edzsőtársak. Az idő körülbelül hajnali 6 körül járhatott. Ebből kifolyólag a teremben csupán néhány ember kóválygott készülve arra ami rá várt, az egész napos gyakorlásra. Park JiMin is ekkor érkezett. Nagy vidáman bevándorolva a terem vége felé vette az irányt. Azonban célja elérése közben megakadt a szeme valamin. Észrevett egy lányt aki elég keményen bánt az egyik zsákkal, hogy már félő volt leszakad. A leányzó nem volt kifejezetten magas, sőt a fiú nagy örömére alacsonyabb is volt nála. Hosszú szőkésbarna haja cofba kötve lengett mozgása intenzitásától. Bőre sötétebb árnyalatban csillogott az izzadtságtól. Szürke - fekete ruha összeállítása igazán emberivé tette a diadalmas szépséget. Azonban a mi lovagunkat sokkal inkább más izgatta az amazonon mintsem az előbb felsoroltak. Elámulva, vágyakozó tekintettel vizslatta, mígnem magához tért és elindult cuccát letenni, hogy ő is nekikezdhessen annak aminek mindenki. Egész nap próbált összpontosítani, de minden gondolatát a nem messze tőle létező lény kötötte le.
"Aigoo, olyan szexi" - suttogta magában alsó ajkára harapva, a nőstény irányába tekintve. Végül megelégelte a dolgot és nap végeztével elhatározta beszélni fog kiszemeltjével. Úgy határozott megvárja míg induláshoz készülődik és akkor gyorsan leszólítja. Így is tett. Azzal viszont nem számolt, hogy ők lesznek az utolsók akik elhagyják majd a helységet. A lány kitartóan végigküzdötte az egész napot és egy csepp fáradtság látszata nélkül kapott egy törülközőt nyakába, pakoláshoz kezdve.
Oh, te még itt vagy? - tekintett lesokkolt áldozata felé.
Ah, én.. igen. Tudod.. Lehet, hogy most furának fogsz gondolni, de szeretnék mondani neked valamit. - zavarodott meg.
Igen? - mosolygott a srác irányába aki most mintha csak egy iskolában felelés előtt álló kisgyerek lett volna.
Oda vagyok a Converse-dért. - bökte ki meghajolva, mire a másik felnevetett.
Köszönöm, Oppa. - érintette vállon az előtte meggörbült bizarr fétissel rendelkező illetőt, ki egy kérdő nézéssel illette.
Mi ez a tekintet? Talán zavar a megszólítás? - tapogatózott.
Nem, dehogy. Csak nem értem honnan tudod, hogy én vagyok az idősebb?
Igazad van. Elnézést. Megszokásból jött. Tudod a hímneműek nem gyakran tesznek nekem olyan megjegyzéseket, hogy tetszik nekik a cipőm. - hajolt meg mpst ő, bocsánatkérésképp. - Elnézést ha túl közvetlen vagyok, de esetleg megkérdezhetem, hogy... Homoszexuális vagy? - kémlelte kíváncsian, de mindeközben elfogadón.
Úgy nézek ki? - kacagott kínosan.
Őszintén szólva nem. Igazán férfias vagy, de sose lehet tudni. Nincsenek sztereotípiáim. - magyarázta.
Ha elárulok neked egy titkot akkor megígéred, hogy megtartod, ha Kim NamJoon Hyung is támadna le se mondod el senkinek? - suttogta komoly arccal mégis kicsit humorosan hatva.
Igen. - bólintott.
Nem vagyok meleg. Converse High szexuális vagyok. De shh.. - mutató ujját szája elé tette.
Mi? - rötyögött fel társa a már fél órája sötét teremben.
Nem viccelek, ne nevess! - vett fel sértett hangsúlyt.
Mianhae, de ez igazán érdekesen hangzik. Ez azt jelentené, hogy bejön neked a cipőm? - hajolt közelebb beszélgetőpartneréhez.
Nem, ez azt jelenti, hogy te jössz be ebben a cipőben. - a mondat elhangoztával a levegő is forróbbnak tűnt a két fiatal között.
Aha, de ha én most ezt leveszem akkor elveszítenéd az érdeklődésed és csak egy átlagos személy leszek neked igazam van? - informálódott.
Valószínű. - felelt a magáról egyre inkább abnormális képet kialakító.
Nos akkor.. Találkozunk holnap. - kapta fel táskáját a hölgyemény és lassan kiviharzott az ajtón egyedül hagyva a felingerelt hímet.
-Faszba. - szaladt ki száján.

Az elkövetkezendő nap a túltengő őserő alig várta, hogy újra próbálhassa a dolgot, de meglepetésére a várt hatás elmaradt, mivel aki miatt annyira izgult jelen sem volt aznap. Este 5 óra körül járhatott az idő amikor egy nő nemű személy lépett be. Haja rövid volt, ruhája egy macskanadrágból és egy bő pólóból állt, lábain Raf Simmons cipők virítottak. Az említett egy boxzsákhoz lépett és püfölni kezdte azt. Nagyjából 3 óra telhetett el így. Eztán megfogta cuccait és kivándorolt. JiMin soha életében ezelőtt nem látta őt, de mégis olyan ismerősnek tűnt. Aztán oda ment hozzá.
Szia, kisfiú.  Érdekelne valami? - kacsintott rá.
Tessék? - lepődött meg az ajánlaton. -Kérem ez nagyon kedves, de inkább kihagynám. Nem találom magát vonzónak. Ezer bocsánat!
Micsoda egy gyerek. - csodálkozott mormogva.
Amint az erősen valakire emlékeztető lány elhagyta a termet főhősünk íriszei az ajtóra szegeződtek. Plátói szerelme sétált le a lépcsőkön teljes életnagyságban ő pedig ahogy meglátta szíve heves dobogásba kezdett. Nagy dolgokat várva kémlelte szíve éltetőjét, de attól még egy apró átfutó pillantást sem kapott. Balszerencsésként elkönyvelve ezt a napot rogyott le összeszedni dolgait.
Hé, HaeJi vagyok. Emlékezz erre!- landolt egy törölköző a nagy farú fején, de mire megfordult a dobót már a kijáratnál találta, ki visszatekintett egy minutumra aztán lelépett. Némi zavart idézett elő ez a mi kis hősünk agyi rendszerében, de boldogan hagyta el a "csajozása" színhelyét.


Harmadnap a történet hasonló lefolyásban zajlott, ahogyan előzőleg kivéve, hogy a Raf Simmons maffia helyett, most egy sima converses hölgyemény aranyozhatta be a mi eperkirályunk Hétfőjét. Fenékig érő haj, rövid szárú fehér converse, fehér nadrág és kék spagettipántos top. Az összeállítás nem volt szokatlan, de ebből a rétegből pont kiütött. Mintha csak eltévedt volna shoppingolni menet. Jimin sajnálatára aznap sem hagyta ki az új lány a zaklatásból. Úgy érezte már komolyan mindig minden új tag megtalálja és zaklatja. Persze a főnök így is sokszor megkeresi azzal, hogy figyeljen az újoncokra, de az, hogy azok az új húsok lányok akik még nyomulnak is rá. Ezt nem szokta meg és kezdte idegesíteni.
Oppaaaa.... Segítss!! Nem tudom felvenni a kesztyűm. - sipítozott a plázacica kinézetű.
Nyugalom, megoldom. - húzta fel a védőfelszerelést a macska macskaira, míg az mellette dorombolással töltötte az időt.
Kész. Annyi a dolgod ezentúl, hogy ütöd a nagy zsákot amilyen szívósan csak kifér a csövön. - mutatott a boxzsák közepe felé.
Értettem mester. - tisztelgett matrózhoz méltóan. -De nem tartanál nekem egy kis bemutatót előbb? Ha szépen megkérlek. - pislogott kiskutya szemekkel segítője felé.
Ahh, rendben. - kezdte el a demonstrációt, míg "nézőközönsége" azt ecsetelte milyen jó erőben van és milyen vonzó ahogyan az ütéseket viszi be.
Ha csak azért jöttél ide, hogy élvezkedj akkor akár el is mehetsz! Arra van kijárat! - jelzett az ajtó felé dühösen.
De hát én.. - vágott elszontyolodott, de mégis felháborodott arcot és kifutott.
Úgy tűnik ez már egész jól megy. - könyvelte el magában taszítása megnyerőségét. Ahogy ez elhangzott a nyílászáró újból megnyílt és megint csak belépett akire reggel óta vár.
HaeJi! - motyogta magában.
Hé, okoska! Gyere! - szólította fel az ábrándozó erőember a ring mellől. Jimin szép lassan közelebb sétált és meglepődve tapasztalta, hogy megszólítója komolyan küzdőtárs felhívást kezelt irányába.
Örülök, hogy itt vagy, de nem szeretnék veled harcolni. - lépett a ringbe békésen, szeretetteljesen nézve ellenfelére.
Pedig igenis fogsz. - bökte mellkason. -Csak nem hiszed, hogy megúszod anélkül, hogy megüsselek? - kezdett egyre frusztráltabb lenni.
Rendben. - készült fel ő is a menetre. - De mégis miért akarsz megüt.. - mondatát befejezni nem tudta egy gyomortalálat miatt amit a ringben kapott.
Mivel megérdemled. Itt vársz engem és egyfolytában úgy vizslatsz akár egy kiskutya. Idegesítő vagy! - sírta el magát a küzdő tér közepén.
Én, sajnálom. - próbált közelebb kerülni, hogy megvigasztalhassa, de a lány nem kért belőle.
Ne gyere közelebb és ne kérj bocsánatot! - parancsolt rá feldúltan.
Itt vagyok lassan 1 hónapja. - tárta fel az igazságot.
1 hónapja?! - döbbent meg ChimChim.
1 hónapja és te a fáradtságot se vetted arra, hogy észre vegyél. Aztán 3 napja oda jöttél hozzám a furcsa fétiseddel. Egy pillanatra komolyan elhittem, hogy érdekellek. - horkantott fel. - Jó vicc volt. Tudod én kezdettől fogva figyeltem rád és érdeklődtem irántad amit szerintem még a többiek is észrevettek.Te pedig elkezdesz velem játszadozni. Hát beszálltam. - vallott színt. -Eredetileg csak tesztelni akartam megáll e az amit mondtál. Semmi kétség, nem hazudtál. Tényleg csak a cipőm érdekelt. Ez a hülye cipő. - rágatta le lábairól az élénk lila tornacipőket és dobta el. -Közbe azért elismerem jól is szórakoztam. Szivatni téged a világ legjobb dolga. Bár nem mondom azt, hogy köny.. - kapta le Jimin, HaeJi-t túltengett tesztoszteronszintje jóvoltából, mire az egy jókora pofont kevert le neki.
Ne szórakozz velem, tökfej! - dühödött be ismételten.
Te túl szexi vagy cipő ide vagy oda. - kapta félvállra az őrjöngő esztétikumot. -Előtte is vonzódtam hozzád a cipő csak rásegített a beismerésre. Ugye, TaeJi leader-nim? Vagy hívjalak inkább apeonim-nek? - vigyorgott teli szájjal elcipelve szíve választottját a népes publikum elől.


- - - -
apeonim - após
leader-nim - itt a box terem vezetőjére céloztam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése